Feng Shui en astrologie

Venus retrograde
Venus, godin van de liefde, vertegenwoordigt schoonheid en harmonie. Maar wat maakt iemand mooi? Zijn dat dure crèmes of mooie kleren, of komt het van binnen uit? Zijn diamanten je beste vrienden of ben je dat zelf? Of is het een combinatie van beide? Wie zichzelf mooi vindt, straalt  dat uit. En gunt zichzelf ook wellicht eerder af en toe iets waardevols om het uiterlijk te verfraaien, dan iemand met een laag zelfbeeld of een lage eigenwaarde.

Venus symboliseert persoonlijke waardes, relaties, sociale vaardigheden en een gevoel van erbij horen. Iemand, die geboren is met Venus retrograde, kan daar problemen mee hebben en het gevoel hebben nergens bij te horen.

Venus is 15 mei retrograde/schijnbaar terug gaan lopen aan de hemel. Dit duurt tot 27 juni.Tijdens een retrograde Venus periode staat Venus dichterbij de aarde en heeft een krachtiger invloed op ons dan normaal.

Geliefde personen uit het verleden kunnen weer contact opnemen of een geliefde trekt zich terug.

Hoe dan ook, er kan een herwaardering op allerlei niveau’s plaatsvinden. We vragen ons misschien wat vaker af wat liefde eigenlijk is: kunnen we onszelf alleen liefhebben door de ogen van een ander? Zijn we opeens minderwaardig, als we ontslagen worden en minder geld verdienen?  Als onze eigenwaarde afhankelijk is van uiterlijke omstandigheden, dan kunnen we onzeker worden, als die wegvallen. Maar dan wordt ons wel de kans geboden meer zelfliefde te ontwikkelen om zo dichter bij onvoorwaardelijke liefde te komen en realiseren we ons dat:

Image

(Met dank aan The Journey to the Revelation of my Soul op Facebook)

Vital Spaces, Feng Shui en Astrologie
fengshuispaces@gmail.com
020 77 818 66

Commentaren op: "Venus retrograde 15 mei 2012 – 27 juni" (2)

  1. […] Toen liep Venus vooruit aan de hemel, nu is ze retrograde, dus teruglopend. Een planeet, die vooruit loopt, heeft de neiging zich meer in de buitenwereld te manifesteren, een retrograde planeet werkt meer intern. Lees hier meer over Venus retrograde…  […]

  2. […] Venus gaat 27 juni 2012 weer direct lopen. Lees hier meer over Venus retrograde… […]

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Tagwolk

%d bloggers liken dit: